onsdag den 20. juli 2011

Ja, sommeren er ikke helt, som jeg havde forventet.. Det regner, vejret er dårligt, og jeg arbejder hver dag. Jeg har et kæmpe fotojob, som jeg får dagene til at gå med. Det er et enormt fedt job, som jeg tjener rigtig godt på. Jeg skal tage billeder af 7-8 bygninger, og derefter så lave en bog om hver. Jeg glæder mig til at se resultatet, når jeg engang bliver færdig. Anyways.. Siff kommer hjem på fredag, og jeg glæder mig så ufatteligt meget. På søndag skal jeg til Grøn Koncert med min Veninde Camilla, hvilket bliver vildt fedt. Jeg glæder mig til at se Duné, Kashmir, Tim Christensen og Medina. 

Jeg leder efter nogle støvler alla dem her.. Nogle idéer om, hvor man kan købe nogle? 
Fortsat god ferie søde mennesker. 

6 kommentarer:

 1. Hej Clara. Jeg tænkte på, hvor meget ved du egentlig om kameraer og fotografi? Med det mener jeg selvfølgelig blænde, ISO, lukkertid og alt det andet. Jeg regner med, at du svare med 100% ærlighed, og jeg spørger dig af ren nysgerrighed.
  Mvh,
  Sara :-)

  SvarSlet
 2. Hej Sara. Selvfølgelig er der nogle ting, jeg ikke ved. Men en af vores bedste familie venner er professionel fotograf, så han har lært mig en del. Jeg har også selv lært mig nogle ting, ved at læse og prøve mig frem :)
  Jeg håber, at det var svar nok.
  Knus

  SvarSlet
 3. angående skoene så kan man få dem mange steder i byen, har måske nogle links, men hvilken prisklasse tænker du på? og går du meget op i mærket :)

  SvarSlet
 4. Helst til en okay pris... Men mærket er helt ligemeget! Hvis du gider at sende et link, ville du bare være så sød!!

  SvarSlet
 5. Hvor er du køn! Meget Blair Waldorf/Leighton Meester:-) Med hensyn til skoene, ville jeg kigge på Ebay. Der kan man få mange ret billigt. Lidt á la en gammel ridestøvle eller motorcykelstøvler. Prøv her: http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=vintage+motorcycle+boots&_frs=1&_trksid=p3286.c0.m359 og så er der også forslag der minder om i toppen. Det kræver dog lidt tålmodighed:-) Held og lykke.
  xx.

  SvarSlet
 6. Jeg leder netop også efter sådanne støvler.... Og kan simpelthen ikke finde de rigtige! Men ellers, fed blog. Lad os blive faste læsere, så vi kan se mere til hinanden ;-)

  SvarSlet