mandag den 4. juli 2011

Roskilde Festival d. 3 Juli

I søndags var jeg på Roskilde Festivalen. Jeg havde købt en endags billet sammen med Sigrid, og det var nok den bedste investering nogensinde! Vi mødtes med Siff dernede, da hun havde armbånd til hele ugen - heldige unge.. Vi tog derned ved en 11 tiden og kom hjem lidt over 1.. Jeg fik købt den sejeste bælte taske i læder, den ligner den som er på billedet længere nede. Selvom der lugtede af pis, lort, øl, bræk og mange andre klamme ting, så var det, det fedeste sted jeg nogensinde har været. Jeg glæder mig sindssygt meget, til at jeg skal derned og bo der i hele ugen. Det kommer nok til at ske til næste år. Vi har allerede tænkt over navnet til vores camp, enten Military camp eller Camp Swag. Hvad lyder sejest? Men jeg nyder sommerferien vildt meget, men det gør i sikkert også.
Lidt information.. Jeg ved godt, at det er enormt forvirrende, at jeg hele tiden ændrer på bloggen, og at jeg sletter alle mine indlæg, men det er fordi, at jeg er i tvivl om, hvad det er, jeg vil dele med jer.. Jeg er kommet frem til, at jeg laver en blanding af alt.. Både fotos, inspiration, musik og tekster. Så min blog bliver mere form for en dagbog, bare lige så i er med på, hvad der sker for mig ;)
Her er så en masse billeder fra Roskilde, jeg håber at i kan lide dem, og i må meget gerne komme med feedback på billederne. 


1 kommentar: